Donderdag 16 januari is het dan eindelijk zover: de voorstelling Vriendschap, voorheen gespeeld door Duo Kwartet, gaat opnieuw in première met een nieuwe cast! Duo Maan zal om 20.00 uur eenmalig een gratis voorstelling geven in het Etty Hillesum Centrum aan de Roggestraat 3 te Deventer.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar! Meldt u voor 16 januari 12.00 uur aan via duomaan@theaterenmuziek.nl of kom voor de eventuele laatste plaatsten om 19.30 uur naar het Etty Hillesum Centrum.

De voorstelling heeft als thema pesten en vriendschap en is speciaal ontwikkeld voor kinderen van 5 tot 10 jaar. Duo Maan nodigt docenten, schooldirecties, schoolbesturen, BSO-medewerkers, ouders, verzorgers, kinderen en alle overige belangstellenden uit om te komen kijken bij deze promotievoorstelling vol mooie muzikale momenten, bijzondere geluiden; vol lief en leed en geheel zonder tekst.

Duo maan liet tijdens de manifestatie “Deventer zegt Nee tegen pesten” in het kort de essentie van de muziektheatervoorstelling “Vriendschap” zien. Duo Maan nodigt docenten, schooldirecties, schoolbesturen, BSO-medewerkers, ouders, verzorgers, kinderen en alle overige belangstellenden uit om te komen kijken bij deze promotievoorstelling vol mooie muzikale momenten, bijzondere geluiden; vol lief en leed en geheel zonder tekst. De voorstelling laat 5- tot en met 10-jarigen voelen hoeveel leuker het is om samen te werken dan om elkaar te pesten. Dit alles zonder een bestraffende vinger op te steken en juist te focussen op de goede afloop. De voorstelling duurt ongeveer een uur inclusief napraten met het publiek. Kijk voor achtergrondinformatie op https://theaterenmuziek.nl/podium/duo-maan/ en http://facebook.com/duomaan

Omdat de voorstelling Vriendschap, ontwikkeld en gespeeld door Duo Kwartet, vorig jaar een succes was, is de voorstelling wat aangepast en heeft deze een doorstart gemaakt met nieuwe acteurs/muzikanten. Het stuk wordt nu gespeeld door Duo Maan.
De voorstelling duurt nu in plaats van 35 minuten ongeveer een uur inclusief het napraten met de leerlingen.

Gratis promotievoorstelling Etty Hillesum Centrum Deventer

Basisschool de Zilverberg te Overasselt:

“De leerlingen hebben genoten. Een boeiend verhaal. De leerlingen vonden het verhaal leuk. De leerlingen vonden het knap gespeeld met name omdat er geen woord in werd gesproken. De meeste groepen hebben nagepraat over het stuk, de bedoeling van het stuk was duidelijk en herkenbaar. Er is een link gelegd met onze methode: Leefstijl. Hieruit werd het thema: er bij horen, herkend.”

 

 

Share →